نقره نما اصفهان و قیمت خرید ظروف شبه نقره

خرید ظروف شبه نقره،نقره نما،ملیله کاری،آبکاری نقره به قیمت ارزان و ارسال فوری به سراسر کشور


اپلیکیشن صنایع دستی

اپلیکیشن صنایع دستی

هدایای تبلیغاتی عید قربان و صنایع دستی اصفهان

  • نویسنده: امید حسینی

هدایای تبلیغاتی عید قربان

هدایای تبلیغاتی عید قربان

هدایای تبلیغاتی عید قربان برای سازمان ها و ارگان های دولتی و مذهبی بیشتر مورد استفاده دارد. دهم ذی الحجه از روزهای بزرگ و مبارکی است که در روایات ائمه و آیات الهی قرآن، به اهمیت آن اشاره شده. این روز که مصادف است با عید قربان (به عربی عِید الاضحی یا عید نحر) و اعمال مناسک حج، اهمیت بالایی برای مسلمانان، به ویژه شیعیان دارد. خرید هدایای تبلیغاتی نفیس صنایع دستی برای این روز پیشنهاد می گردد. اگر بدنبال هدایای تبلیغاتی ارزان قیمت در هر تیراژی هستید ما به شما جدیدترین هدایای تبلیغاتی promotion gifts صنایع هنری اصفهان را معرفی می کنیم. این عید، از بزرگترین عیدهای مسلمانان است که به یاد بود حضرت ابراهیم و پسرش، اسماعیل، جشن گرفته می شود. این روز در بسیاری از کشورهای اسلامی، تعطیل رسمی اعلام شده است. امکان خرید هدیه تبلیغاتی عید قربان , برای شما بصورت تکی و عمده از فروشگاه صنایع دستی اصفهان , از هر کجای ایران وجود دارد.

تماس با واحد فروش: 09019277512

عید قربان از جمله عیدهای بزرگ مسلمانان است و آن را عید اضحی نام گذاشته اند. اضحی جمع کلمه ضحی به معنای امتداد نور آفتاب و ارتفاع روز است. زمانی که خورشید قبل از ظهر بالا می آید را ضحی می گویند. به همین دلیل، حجاج هنگام ضحی قربانی می کنند. دهم ذی الحجه را که قبل از ظهر، قربانی انجام می شود «عید ضحی» می نامند.

قربان کردن فقط برای حاجیانی که در سرزمین الهی حاضراند، واجب بوده و برای کسانی که در کشورهای دیگر هستند، واجب نیست. فلسفه عید قربان، به قربانگاه بردن شهوات نفسانی و از بین بردن آنها در پیشگاه معبود است. در نهم ذی الحجه، با خواندن دعای عرفه (دعای امام حسین (ع)) در روز عرفه به شناختن خود نزدیک تر شده و از خداوند، طلب آمرزش می کنیم تا در روز دهم ذی الحجه با قربانی کردن نفس و آمال دنیوی خود، به خداوند متعال نزدیک تر شویم.

در روایات اسلامی این گونه آمده که: در این روز، خداوند به حضرت ابراهیم (ع) فرمان داد فرزندش اسماعیل را، قربانی کند. هنگامی که آن حضرت اسماعیل را به قربانگاه برد، جبرئیل همراه قوچی نازل شد و حضرت ابراهیم (ع) به فرمان خدا قوچ را بجای پسرش قربانی کرد. سنت قربانی کردن در این روز در سرزمین منا، به یاد آن رویداد است. مسلمانانی که به خانه خدا می روند، وظیفه دارند طبق شروطی در منا قربانی کنند. فروشگاه صنایع دستی اصفهان انواع هدایای تبلیغاتی عید را برای شما در نظر گرفته است.

اپلیکیشن صنایع دستی

بشقاب میناکاری 25 سانتی با جعبه مخمل

بشقاب میناکاری با جعبه مخمل

تابلو بشقاب میناکاری

تابلو بشقاب میناکاری

تندیس میناکاری شده عید فطر

تندیس میناکاری عید فطر

قاب بزرگ سه بشقابی مینا کاری

تابلو بزرگ سه بشقابی مینا کاری

عید قربان چیست ؟

انسان های اولیه نیز برای جلب رضایت خدایان، انسان ها و حیوانات را قربانی می کردند. تاریخ قربانی کردن بسیار قدیمی است و از زمان حضرت آدم (ع) وجود داشته و در ادیان گذشته هم از مقررات دینی به شمار می رفته.
نمونه هایی از آن را ادامه بیان می کنیم:
1.قربانی پسران حضرت آدم (ع) که اولین قربانی در عالم محسوب می شود. در آیات 27 تا 30 سوره مائده آمده که خلاصه آن، چنین است: هابیل چوپان و قابیل کشاورز بود. گوسفندان و آب و خاک فراوان داشتند. حضرت آدم به آنها امر کرد در راه خدا قربانی کنند.

هابیل یکی از بهترین گوسفندان یا شتران خود و قابیل دسته ای از گندم های نامرغوب و پست را برای قربانی کردن انتخاب کرد. قربانی هابیل به درگاه پروردگار قبول گردید اما قربانی قابیل، به دلیل عدم اخلاص، مردود شد. قابیل بخاطر قبول نشدن قربانی اش حسادت کرد و آتش کینه و خشمش، زبانه کشید. نفس شیطانی قابیل، او را وادار به کشتن برادرش کرد.

این واقعه تاریخی، در قرآن کریم اینگونه آمده: «اذ قربا قربانا فتقبل من احدهما و لم تقبل من الاخر» (مائده 27)

«وقتی (هابیل و قابیل) قربانی تقدیم کردند، از یکی (هابیل) پذیرفته شد و از دیگری (قابیل) پذیرفته نشد.»

2. حضرت نوح (ع) بعد از طوفان مذبحی ترتیب داد و در آنجا برای خدا، حیوانات بسیاری را قربانی کرد.

3. قربانی حضرت ابراهیم (ع)، تنها فرزندش اسماعیل (ع) بود. در آیات 102 تا 107 از صوره صافات بیان شده.

«فلما بلغ معه الی و فدیناه بذبح عظیم»

پیج صنایع دستی ایرانی در شبکه های اجتماعی

تابلو میناکاری مشبک 45 سانتی

تابلو میناکاری مشبک

تابلو میناکاری اصفهان با قاب گرد 16 سانتی

تابلو میناکاری اصفهان

قاب سه بشقابی مینا کاری شده طرح مشبک

قاب سه بشقابی مینا کاری

تابلو مشبک میناکاری 20 سانتی

تابلو مشبک میناکاری

4. به عقیده یهودیان زمان حضرت موسی (ع)، دو نوع قربانی وجود داشت. قربانی دموی قربانی غیر دموی. قربانی دموی بر سه قسم است:
قربانی که با آتش سوزانده می شود و جز پوستش، چیزی باقی نمی ماند.
قربانی که آن را برای جبران گناه تقدیم می کردند. قسمتی از آن را می سوزانده اند و قسمت دیگرش را برای کاهنان باقی می گذاشتند. قربانی که برای سلامتی انجام می دادند و می توانستند گوشت آن را بخورند.
قربانی غیر دموی هم شامل رها کردن حیوان در بیابان می شد. اعراب هم از بنی اسرائیل تقلید کردند و برای تقرب به بت های خود، به رها کردن حیوانات در بیابان می پرداختند. اسلام این عادات ناپسند را تحریم کرد. این قربانی، همانی است که در سوره مائده آیه 103 بحیره و سائبه نامیده شده.
۵. در آیین مسیحیت هم قربانی منحصر به مسیح بوده. می گویند حضرت مسیح (ع) گوشت و خون خود را فدای مردم جهان کرد. یکی از فروع دین مسیحیت این است که باید ماهی یک بار یا حداقل سالی یک بار نزد کشیش رفته و به قدر امکان، وجهی به او تقدیم کنند و تمام گناهانی را که در آن مدت مرتکب شده اند، اقرار کنند تا کشیش، که به عقیده آنها دارای جنبه غفاریت است، گناهانشان را بیامرزد.
۶. در زمان جاهلیت اعراب، وقتی سران قبایل به مکه می آمدند، ساکنان مکه میزبان و مهماندار آنان بودند. هر دو دسته خود را موظف می دانستند که گاوها، شترها یا گوسفندان خود را برای بت های خویش و غذا دادن به فقرا و گرسنگان بکشند.

تندیس گلدان میناکاری 16 سانتی متری

تندیس گلدان میناکاری

تندیس بته جقه میناکاری

تندیس بته جقه میناکاری

تندیس میناکاری و ان یکاد طرح نورا

تندیس میناکاری و ان یکاد

تندیس جاقلمی میناکاری طرح معلم

تندیس جاقلمی میناکاری

درباره اهمیت این روز و اعمال و آداب آن، در قرآن کریم و روایات معصومین (ع) بسیار یاد شده. بخشی از آنها را در ادامه می خوانیم:
عید قربان نیز مانند عید سعید فطر، از اعیاد بزرگی است که در روایات به آن یوم  النحر و یوم الاضحی گفته اند. ائمه اطهار (ع) آن را به قدری حائز اهمیت می دانند که نماز این عید را واجب خوانده اند و فرموده اند:
«صلاة العیدین فریضة» یعنی «نماز عید فطر و قربان واجب است» ( استبصار ج.1، ص.443 )
به استناد روایتی از امام باقر (ع)، فقها در عصر غیبت این نماز را واجب نمی دانند: «لا صلاة یوم الفطر و الاضحی الا مع امام»
خداند هم در آیاتی از قرآن، از قربانی کردن به مصادیقی مانند تقوا تعبیر کرده و فرموده است:
«لن ینال الله لحومها و لا دماؤها و اکن یناله التقوی منکم کذلک سخرها لکم لتکبروا االه علی ما هداکم و بشر المحسنین»
«هرگز (نه) گوشت های آنان و نه خون هایشان به خدا نخواهد رسید، ولی (این) تقوای شماست که به او می رسد. این گونه (خداوند) آن‌ها را برایتان رام کرد تا خدا را به پاس آنکه شما را هدایت کرده، به بزرگی یاد کنید و نیکوکاران را مژده بده.» (حج، 37)

در فروشگاه هنری صنایع دستی اصفهان با وجود تنوع محصولات , انتخاب بهترین هدیه تبلیغاتی شرکتی و سازمانی به مناسبت اعیاد مذهبی برای شما امکان پذیر است. اگر بدنبال هدایای تبلیغاتی جالب مذهبی و فرهنگی برای شرکت خود هستید ما به شما مشاهده محصولات فروشگاه صنایع دستی اصفهان را پیشنهاد می کنیم.

قاب اسما الله

قاب اسماء الله

قاب لوح بسم الله الرحمن الرحیم طرح کاشی

قاب لوح بسم الله الرحمن الرحیم

تابلو معرق آیت الکرسی

تابلو معرق آیت الکرسی

تابلو اسکراچ وان یکاد

تابلو اسکراچ وان یکاد

سنت پیامبر در عید قربان

عید قربان، به عنوان یکی از عید های بزرگ اسلامی، آداب و اعمالی دارد. از جمله سنت پیامبر (ص) در این عید بزرگ. روایت شده رسول اکرم (ص) در عید قربان و فطر، هر اندازه هوا گرم یا سرد بود، بُرد می پوشیدند و عمامه بر سر می نهادند. همچنین ایشان روز عید قربان و فطر وقتی برای نماز عید خارج می شدند، صدایشان را به تکبیر بلند می کردند.
امام صادق (ع) در حدیثی فرموده است: «سنت بر آن جاری شده که آدمی روز عید فطر قبل از رفتن برای نماز عید فطر در مصلی، و در عید قربان پس از آن، افطار کند.»
همانطور که گفته شد، قربانی کردن برای آنهایی که در حج حضور ندارند، مستحب است. اما از سوی پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع)، به آن بسیار سفارش شده. در وایتی آمده که امّ سلمه نزد پیامبر اعظم (ص) آمد و گفت: «ای رسول خدا، عید اضحی فرا می رسد و من قیمت قربانی را در اختیار ندارم، آیا قرض کنم و قربانی کنم؟» پیامبر فرمود: «قرض بگیر. زیرا که آن قرضی ادا شده است.»
در روایاتی اینطور آمده که سول خدا (ص) دو قوچ قربانی کردند. یکی از آنها را به دست خودشان ذبح نمودند. سپس عرضه داشتند: «خداوندا این از جانب من و کسانی از اهل بیتم که قربانی نکردند.» بعد قوچ دیگر را ذبح نموده وعرضه داشتند: «خداوندا این از جانب من و کسانی از امتم که قربانی نکردند.»

همچنین روایات زیادی از ائمه اطهار (ع) بیان شده:

رسول الله صلی الله علیه و آله: مَن اَحیا اللَّیالی الاربَعَ وَجَبَت لَهُ الجَنَّة: لَیلة التَّرویة، ولَیلة عَرَفة، ولَیلة النَحرِ، ولَیلة الفِطرِ.

هرکسی که این چهار شب را شب زنده داری کند، بهشت برای او واجب است: شب ترویه، شب عرفه، شب عید قربان و شب عید فطر.

«کتاب حج و عمره در قرآن و حدیث صفحه 343 »

الامام الباقر علیه السلام:

لَمّا اَقبَلَ رسول الله صلی الله علیه و آله مِن مُزدَلِفَةَ مَرَ علی جَمرَةِ العَقَبَةِ یوم النَّحر فَرَماها بِسَبعِ حَصَیاتِ ثُمَّ اَتی اِلی مِنی وذلِکَ مِنَ السُنَّةِ.

رسول خدا صلی الله علیه و آله چون از مزدلفه آمد، روز عید قربان بر جمره عقبه گذشت و هفت سنگ بر آن زد. سپس به منی آمد و این از سنت است.

«کتاب حج و عمره در قرآن و حدیث صفحه 355 »

الامام علی علیه السلام:

سَمعتُ رسو الله صلی الله علیه و آله یَخطُبُ یومَ النَّحرِ و هوَ یقولُ: هذا یومُ الثَّجِّ والعجِّ: ما تُهریقونَ فیهِ مِنَ الدِّماءِ فَمَن صَدَقَت نیَّتهُ کانَت اَوَّلُ قَطرةٍ لهُ کفّارة لِکُلِّ ذَنبٍ والعَج: الدعاءُ فعجّوا اِلی اللهِ فَوَالَّذی نفسُ محمدٍ بِیَدِهِ لا ینصرِفُ مِن هذا المَوضِعِ اَحد اِلّا مغفورا لهُ اِلّا صاحِبَ کبیرةٍ مُصِرّا علیها لا یُحَدِّثُ نفسهُ بِالاِقلاعِ عِنها.

شنیدم رسول خدا صلی الله علیه و آله روز عید قربان خطبه می خواند و می فرمود: امروز، روز ((ثجّ)) و ((عجّ)) است. ثجّ، خون قربانی ها است که می ریزد. پس نیت هرکس صادق باشد، اولین قطره خون قربانی او کفاره همه گناهان اوست و ((عجّ)) دعاست. پس به درگاه خداوند دعا کنید. قسم به آنکه جان محمد صلی الله علیه و آله در دست اوست، از اینجا هیچکس بر نمی گردد مگر آمرزیده شود جز کسی که گناه کبیره انجام داده و بر آن اصرار ورزد و در دل خود، تصمیم بر ترک آن ندارد.

خرید انواع هدایای معنوی و هدایای مذهبی برای مومنان در این روز باعث خشنودی پروردگار خواهد شد. عید قربان یکی از بزرگ ترین عیدهای مسلمانان است و در بین آنها از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

«کتاب حج و عمره در قرآن و حدیث صفحه 361 »

معاویة بن عمار:
سَالتُ اباعبدالله علیه اسلام عَن یومِ الحج الاکبرِ فقالَ: هوَ یومُ النحرِ والحجُّ الاصغرُ العمرةُ.

از امام صادق علیه السلام درباره روز حج اکبر سوال کردم. فرمود: روز عید قربان است و حج اصغر، عمره است.

«کتاب حج و عمره در قرآن و حدیث صفحه 455 »

الامام علی علیه السلام خطب یوم الاَضحی فکبّر و قال:
الله اکبر الله اکبر الله لا اله الا الله و الله اکبر الله اکبر و لله الحمد الله اکبر عل ما هدانا و له الشکر.
خدا بزرگ است. خدا بزرگ است. خدایی جز خدای یگانه نیست. خدا بزرگ است. سپاس از آنِ خداست. خدا بزرگ از بر آنچه که ما را هدایت کرد و شکر برای اوست بخاطر آنچه که ما را به آن مبتلا ساخت. سپاس از آنِ خداست برای آنچه که از چهارپایان اهلی به ما روزی کرد.
«کتاب موسوعه امام علی بن ابیطالب علیه السلام فارسی جلد 9 صفحه 355 »

عبادت کردن در شب و روز عید قربان

به عبادت کردن در شب و روز این عید، بسیار سفارش شده. احیای شب عید قربان به نیایش، نماز و دعا فضایل فراوانی دارد. در روز عید قربان نیز اعمالی همچون قزبانی کردن، غسل، نماز عید قربان، خواندن دعای ندبه و زیارت امام حسین (ع) مستحب است. روزه گرفتن در این روز نیز مانند عید فطر حرام اعلام شده.

فلسفه قربانی کردن

قربانی کردن، برای قرب و نزدیکی به خدا انجام می شود. اگر در عمل تقوا وجود داشته باشد، این نزدیکی حاصل خواهد شد. باید گلوی دیو طمع را برید و آن را کشت.  هدف قربانی کردن، یادآوری نعمت های خدا از جمله دام های حلال است. در این روز حضرت محمد (ص) در حجة الوداع با خودشان صد شتر برای قربانی کردن آوردند. بهترین هدیه تبلیغاتی عید قربان اخلاق شایسته مومنان با یکدیگر است.

  • نمایش : ۳۱۴
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی