نقره نما اصفهان و قیمت خرید ظروف شبه نقره

خرید ظروف شبه نقره،نقره نما،ملیله کاری،آبکاری نقره به قیمت ارزان و ارسال فوری به سراسر کشور


اپلیکیشن صنایع دستی

اپلیکیشن صنایع دستی

عکس ظروف مینا کاری اصفهان

  • نویسنده: امید حسینی

ظرافت و زیباییعلاقه و تجربه

هنرمندان ایرانیمیناکاری روی مساصفهان زیباکوره میناکاریجلوه هنر و تماشادستان هنرمندزیبایی آسمانیعشق و تلاش

عکس ظروف مینا کاری اصفهان

میناکاری یکی از هنرهای دستی شهرهای با قدمت زیاد در کشورمان می باشد . یکی از این شهرها اصفهان می باشد که در هنر میناکاری و همچنین خاتم کاری پیشرو بود. در ادامه تصاویری زیبا از مدلهای جذای ظروف میناکاری برای شما عزیزان تهیه کرده ایم که خواهید دید. میناکاری اصفهان Minakari از زیباترین و محبوب ترین محصولات هنری صنایع دستی در داخل و خارج از کشور شناخته می شود.
 

میناکاری هنری زیبا و الهام بخشی با سابقه ای در حدود پنج هزار ساله است. امروزه هنر میناکاری اصفهان بیشتر بر روی فلز مس انجام میشود البته میتوان بر روی طلا و نقره نیز این هنر را نقش بست. به بار نشستن یا همان شکل گیری مینا از ترکیب اکسید فلزات و چند گونه نمک خاص در مجاورت حرارت بسیار بالا میباشد که رنگ ها در طول زمان و بر اساس دما بوجود می آیند.

 

اپلیکیشن صنایع دستی

خرید صنایع دستی

امروزه کانون تولید میناکاری در ایران شهر اصفهان میباشد, استادان برجسته ای در تولید آثار مینا مشغول به فعالیت هستند.پروفسور آرتور پوپ خاورشناس آمریکایی در کتاب «بررسی هنر ایران» دربارهٔ هنر میناکاری چنین گفته‌است: «میناکاری هنر درخشان آتش و خاک است، با رنگ‌های پخته و درخشان که سابقه آن به ۱۵۰۰ سال پیش از میلاد می‌رسد و ظهور آن بر روی فلز در طول سده ششم تا چهارم پیش از میلاد و پس از سال ۵۰۰ پیش از میلاد مشاهده می‌شود.

 

پیج صنایع دستی ایرانی در شبکه های اجتماعی

پیج صنایع دستی ایرانی در شبکه های اجتماعی

 

هنر میناکاری در ایران بیش از نقاط دیگر تجلی داشته و یکی از نمونه‌های قدیمی آن درعهد صفویه توسط ژان شاردن جهانگرد فرانسه ذکر شده‌است که قطعهٔ مینایی از کارهای اصفهان بوده، مشتمل بر طرحی از پرندگان و حیوانات بر زمینه گل و بته به رنگ آبی کم رنگ و سبز و زرد و قرمز. لئو برونستین و اروین مرگولیس نیز سابقه این هنر را در ایران به زمان اشکانیان و ساسانیان می‌دانند ولی استفاده از آن را تا پیش از حکومت ایلخان مغول، غازان خان روشن نیست.

  • نمایش : ۳۳۹
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی