نقره نما اصفهان و قیمت خرید ظروف شبه نقره

خرید ظروف شبه نقره،نقره نما،ملیله کاری،آبکاری نقره به قیمت ارزان و ارسال فوری به سراسر کشور


اپلیکیشن صنایع دستی

اپلیکیشن صنایع دستی

روز بزرگداشت حافظ با هدایای تبلیغاتی صنایع دستی

  • نویسنده: امید حسینی

روز بزرگداشت حافظ برای اهالی شعر و ادب فارسی , از مهمترین مناسب های سالانه بشمار می رود. روزی به یاد حافظ شیرازی , این بزرگمرد ادب پارسی نامگذاری شده تا هر چند کم , ولی یاد و خاطره آن زنده نگه داشته شود. از این رو مناسبت هاو جشن های مختلفی برگذار شده و برای قدردانی از زحمات اهالی هنر خرید هدیه مناسبتی برای این روز از استقبال خوبی برخوردار است. هدایای تبلیغاتی روز بزرگداشت حافظ به منظور قدردانی از کسانی در نظر گرفته می شود که در طول یکسال در زمینه ادبیات و هنر فعالیت های خوبی داشته اند. صنایع دستی ایرانی در این زمینه , از بهترین گزینه ها بشمار می رود. خرید هدیه صنایع دستی ماندگار , یاد و خاطره شیرینی از این روز بجا خواهد گذاشت. شما می توانید از سراسر کشور , بدون حصور فیزیکی خرید اینترنتی هدیه مناسبتی برای روز بزرگداشت حافظ را سفارش دهید.

تماس با واحد فروش: 09019277512

صنایع دستی و هدایای نفیس برای سازمان ها

خواجه شمس الدین محمد شیرازی از بزرگ ترین شاعران غزل سرای قرن هشتم در ایران و جهان به شمار می رود. متخلص به حافظ و معروف به لسان الغیب و همچنین از حافظان قران است. حافظ اوایل سال727-726 (هجری، قمری) در شیراز متولد شد. پدرش از اصفهان به شیراز مهاجرت کرده و مادرش اهل کازرون بود. خرید صنایع دستی و هدایای نفیس برای سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی با قیمت ارزان از طریق فروشگاه صنایع دستی اصفهان انجام می گردد.

هدایای تبلیغاتی روز بزرگداشت حافظ

ست گلدان مسی پرداز و ترمه

ست گلدان مسی پرداز و ترمه

باکس ست گلدان مسی میناکاری 25 سانتیمتری

ست گلدان مسی میناکاری

تابلو میناکاری اصفهان طرح مشبک

تابلو میناکاری اصفهان

قاب سه بشقاب مینا کاری

قاب سه بشقاب میناکاری

روزی به یاد حافظ

در نوجوانی به دلیل فقر و تنگدستی و پس از فوت پدرش به شغل نانوایی مشغول بود. شمس الدین از دوران کودکی به مکتب خانه و مدرسه می رفت و برای یادگیری علوم و معلومات متداول زمان خویش به حضور علما و فضلای زیادی رسید و یکی از بزرگان این دوران بویژه قوام الدین عبدا… بهره برد. زمان شاه شیخ ابواسحاق اینجو که از سال 742 تا 754 (هجری، قمری)، شمس الدین وارد دربار شد و در همان جا نیز شعر می گفت. دوره حکومت این امیر دانشمند و ادب دوست همراه با عدالت و انصاف بود و در عمران و آبادانی فارس و آسایش و امنیت مردم این ایالت بویژه شیراز بسیار تلاش کرد.در ادبیات عامیانه بسیاری از مردم خواهند پرسید که روز حافظ چه روزیه ؟ روز حافظ 20 مهر ماه و به مناسبت از قدر دانی از آثار گرانبهای این استاد عارف شیرازی در نظر گرفته شده است.

اپلیکیشن صنایع دستی

خرید هدیه مناسبتی

خرید هدیه مناسبتی برای فعالان هنری و ادبی در روز هایی این چنین , انگیزه ایی مضاعف بوجود خواهد آورد تا در سال آینده نیز فعالیت بهتری داشته باشند. حضرت حافظ از بزرگترین مردان ایران زمین بوده که باید نام و یاد او را همیشه زنده نگهداریم. شمس­ الدین در قطعه 32 ام در مصرع «در سه سال آنچه بیندوختم از شاه و وزیر» به سه سال حضورش در دربار اشاره می­کند. او به دلیل لطفی که امیرابواسحاق نسب به شمش­الدین داشت در اشعار خود با ستودنش با القابی همچون (جمال چهره اسلام) و (سپهر علم وحیاء) حق شناسی خود را نسبت به این امیر نیکوکار نشان داد.حافظ در اواسط عمر خویش ازدواج کرده است ولی نام دقیقی از همسر ایشان ذکر نشده است بعضی­ ها به شاخه نبات از او یاد می­کنند.

هدایای تبلیغاتی روز بزرگداشت حافظ

هدایای تبلیغاتی در شیراز

هدایای تبلیغاتی روز بزرگداشت حافظ و بصورت کلی انواع محصولات صنایع دستی ایرانی در شهر شعر و ادب از جایگاه ویژه ایی برخوردار است. شما می توانید برای خرید کادو مناسبی در ایام سال به فروشگاه صنایع دستی اصفهان مراجعه کرده و بر اساس سلیقه خود بهترین انتخاب را داشته باشید.

کاین همه شهد و شکر کز سخنم می ریزد       اجر صبری ست کز آن شاخه نباتم دادند

حاصل این ازدواج دو فرزند بود که یکی از آنان در کودکی در شیراز درگذشته است و دیگری به نام شاه نعمان در سفر هندوستان همراه پدر دار فانی را بدرود گفت.

دلا دیدی که آن فرزانه فرزند       نصیبش بودی از این تاق رنگین

به جای لوح سیمین در کنارش       فلک بر سر نهادش لوح سنگین

باکس ست میناکاری گلدان 20 و بشقاب 25 سانتی

باکس ست میناکاری گلدان و بشقاب

بشقاب میناکاری 30 سانتی با جعبه مخمل

بشقاب میناکاری با جعبه مخمل

قاب بشقاب میناکاری 30 سانتی مسی اصفهان

قاب بشقاب میناکاری

بشقاب میناکاری روی سفال ۲۵ سانتی با جعبه مخمل

بشقاب میناکاری روی سفال

همسر خواجه نیز پیش از پسر دوم در ایام نوروز درگذشت. حافظ در غم از دست دادن همسرش این اشعار را می سراید:

ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی        از این باد اَر مدد خواهی، چراغ دل بیفروزی
ندانم نوحه ی قُمری به طرف جویباران چیست        مگر او نیز هم چون من غمی دارد شبان روزی
جدا شد یار شیرینت کنون تنها نشین ای شمع        که حکم آسمان این است اگر سازی اگر سوزی
نه حافظ می کند تنها دعای خواجه توران شاه        ز مدح آصفی خواهد جهان عیدی و نوروزی

پیج صنایع دستی ایرانی در شبکه های اجتماعی

خرید اینترنتی هدیه مناسبتی

خرید اینترنتی هدیه مناسبتی چه برای روز حافظ و چه برای بزرگداشت های دیگر از طریق فروشگاه صنایع دستی اصفهان امکان پذیر است. حافظ مردی ادیب، عالم به علوم ادبی و شرعی و مطلع از دقیقه های حکمی و عرفانی بود. استعداد فوق العاده او در پیوند مضامین و به وجودآوردن صنایع گوناگون بیانی در غزل او را از برترین شاعران زمان خود و حتی همه شاعران زبان فارسی کرده است. حافظ شاعری است که در زمان های حاکمیت زهد و ریا و ترس، شعری جامع و زیرک می سرود و از تمام جنبه های جهان هستی با بیانی ظریف و رندانه سخن می‌گوید و همیشه از خودنمایی و دورویی دوری می کرد و شعر برایش جنبه‌ای بزرگ وایده آل داشت.

تابلوی قلمزنی با قاب نقاشی تذهیب

تابلوی قلمزنی با قاب نقاشی تذهیب

ست دوتایی گلدان مدادی ملیله کاری سایز 1

ست دوتایی گلدان ملیله کاری

گلدان فیروزه کوبی مسی صراحی 25 سانتی متری

گلدان فیروزه کوبی مسی

ست میز اداری خاتم کاری اصفهان

ست میز اداری خاتم کاری

خرید هدیه صنایع دستی

خرید هدیه صنایع دستی , بدلیل ماندگاری بالا و هنری بودن از بهترین گزینه ها بشمار می رود.دست سازهای ایرانی الهام گرفته از هنر این سرزمین کهن طراحی و تولید می شوند که به آنها نیز باید توجه خاصی داشت. دیوان کلیات حافظ شامل غزلیات، رباعی، چند قصیده، و دو مثنوی کوچک به نامهای «آهوی وحشی» و «ساقی نامه» است که بیشتر از چهارصد بار تاکنون به شکل ها و روش های مختلف، به زبان فارسی و زبان های دیگر جهان چاپ شده است. به احتمال زیاد تعداد نسخه های چاپ شده خطّی ساده یا تذهیب شده آن درکتابخانه های ایران، پاکستان، افغانستان، هند، ترکیه و کشورهای غربی بیشتر از دیوان های فارسی دیگر باشد. زیادی نسخه هایی با مفردات و واژه های گوناگون نکته خاصی است که در دیوان حافظ وجود دارد که این خصوصیت باعث بروز تصحیحات زیاد و حتی متناقض در بین مصحح کنندگان است.

تابلو بشقاب میناکاری روی سفال قطر 25 سانتی

تابلو بشقاب میناکاری روی سفال

تندیس میناکاری ساعت دار نقش جهان

تندیس میناکاری ساعت دار

تندیس میناکاری شده طرح لوح تقدیر

تندیس میناکاری لوح تقدیر

تندیس گلدان مس و خاتم با حباب شیشه ایی

تندیس گلدان مس و خاتم

از نکات قابل درخور دیوان حافظ، رواج «فال گرفتن» یا تفأل است که از زمان های دور میان افراد آشنا به شعر او متداول شده و چون در هر غزل از دیوان می توان بیتی را براساس حسب حال فال گیرنده نشان داد، او را به « لسان الغیب» معروف کرده است. کلماتی مانند « می »، « رند »، «محستب »، «تزور کردن »، « زاهد » به فراوانی در شعرهای حافظ دیده می شوند که اشاره دارد به سعی در پند دادن به زاهد و محستب که تزور نباید کنند که این گناه بزرگی است. طوری که شمس الدین خود را فرد رندی می داند و شراب خوردن، بی ایمان و لاابالی بودن خود را خیلی بهتر از زهد و ریا محسوب می کند. میتوان گفت او سعی در اثبات این دارد که نشان دهد بدترین گناه ریاکاری و تزور است.

حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی       دام تزویر مکن چون دگران قرآن را
زاهد ظاهرپرست از حال ما آگاه نیست       در حق ما هر چه گوید جای هیچ اکراه نیست

ویژگی های شعر حافظ

  • رمز و نمادپردازی داشتن غنی

رمز و نمادپردازی شعر حافظ به آن جهت های مختلف داده و آن را خانه راز کرده است. شعر او بیشتر از هر چیز دیگری شبیه به آینه ای است که صورت مخاطبانش را در خود نشان می دهد، و دلیل این موضوع به حضور سرشار از نمادها و سمبول هایی است که حافظ در شعرهایش خلق کرده و یا به سمبول های موجود در آیین شعر فارسی روحی حافظانه داده است. همانند شعر زیر:

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل       کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها

  • رعایت دقیق و ظریف تناسبات هنری در فضای کلی ادبیات

این تناسبات در شعر حافظ از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است که درلفظ قدما “مراعات النظیر” نامیده می شود.

ز شوق نرگس مست بلند بالایی       چو لاله با قدح افتاده بر لب جویم
شدم فسانه به سرگشتگی که ابروی دوست       کشیده در خم چوگان خویش، چون گویم

  • لحن مناسب و شور انگیز شاعر در ابتدای شعرها

شروع هر غزل قابل تأمل و درنگ، ادبیات است. شاعر بزرگ لحنی به اقتضای هر موضوع و مضمون، خاص را برای شروع غزل های خود درنظرگرفته، این لحن ها بعضی مواقع حماسی و شورانگیز و گاه زیرکانه و طنزآمیز و مواقع دیگر نیز حسرت بار و اندوهگین است.

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم       فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم

من و انکار شراب این چه حکایت باشد       غالباً این قدرم عقل و کفایت باشد

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش       باید برون کشید از این ورطه رخت خویش

  • طنز

طنز در زبان شعر حافظ موضوعی ست که به آن زیرکانه پرداخته است. طنز ظرفیت بیانی شعر او را تا سر حد امکان گسترش داده و بدان شور و حیاتی عمیق بخشیده است. حافظ به مدد طنز، به بیان ناگفته ها در عین ظرافت و گزندگی پرداخته و نوش و نیش را در کنار هم گرد آورده است.

پادشاه و محتسب و زاهد ریاکار، و حتی خود شاعر در آماج طعن و طنز شعرهای او هستند:

فقیه مدرسه دی مست بود و فتوا داد       که می حرام، ولی به ز مال او قافست

باده با محتسب شهر ننوشی زنهار       بخورد باده ات و سنگ به جام اندازد

  • ایهام و ابهام

شعر حافظ، شعر ابهام و ایهام است، ابهام شعر حافظ لذت بخش و رازآلود است.

می توان از چند نظر نقش موثر ایهام در شعر حافظ را تفسیر کرد:

اول، آن که حافظ به اقتضای هنرمندی و شاعریش تلاش می کرده تا شعر خود را به ناب ترین حالت ممکن نشان دهد و از آنجا که جزء جدا ناپذیر شعر ناب، ابهام محسوب می شود، حافظ از آن بیشترین سود و بهره را می برده است. دوم آن که در زمان پرفتنه حافظ، از ظاهر منتقد زبانی خاص درخواست می کرد؛ زبانی که قابل تفسیر به موضوع های متفاوت باشد و شاعر با راه و روشی خاصی که به طنز و ایهام و سمبل داشت، توانست چنین زبان فوق العاده ای را اختراع کند؛ زبانی که هم می توانست ناگفته ها را بیان کند و هم شاعراش را از بلاهای زمان در امان نگه دارد. سوم آن که در سنت های عرفانی بیان کردن اسرار زشت شمرده می شود  شاعر و عارف متفکر، به آموختن زبان رمز مجبور است و همچنین رازآموزی عارفانه زبان خاص خود را دارد. از آن جا که شمس الدین شاعری با وابستگی های عمیق عرفانی است، بدون دلیل نیست که از ایهام به عالی ترین شکلش استفاده کند:

دی می شد و گفتم صنما عهد به جای آر       گفتا غلطی خواجه، در این عهد وفا نیست

ایهام در کلمه «عهد» به مفهوم «زمانه»و «پیمان بستن»

دل دادمش به مژده و خجلت همی برم       زبن نقد قلب خویش که کردم نثار دوست

در ترکیب «نقد قلب» ایهام وجود دارد به معنای«سکه قلابی» و «نقد دل»

عمرتان باد و مرادهای ساقیان بزم جم       گر چه جام ما نشد پر می به دوران شما

در کلمه «دوران» ایهام و به معنای «دورگردانی ساغر» و «عهد و دوره»

تفکر حافظ زنده پویا، عمیق و ریشه دار و در خروشی حماسی است.

این‎‎‎ شاعرگرانقدر درحدود سال‎ های (792-791) هجری‎‎ قمری دارفانی‎ را بدرود گفت. آرامگاه حافظ در شیراز و در منطقه ای به نام حافظیّه در مکانی پر از عطر و زیبایی گل ها و مخلوط شده با شعرهای حافظ، قرارگرفته است. تعدادی از افراد متعصب در هنگام تشییع جنازه خواجه حافظ شعرهای شاعر و اشاره های او به می و مطرب و ساقی را تاییدی بر شرک و کفر او می دانستند مانع دفن حکیم به روش مسلمانان شدند. به دلیل اختلافی که بین دوستداران شعر خواجه و مخالفان وی اتفاق اتفاد تصمیم گرفتند که تفالی به اشعار او بزنند و حافظ را قاضی کنند و داوری را به اشعارش واگذار کنند. پس از بازکردن دیوان این اشعار آمد:

قدیم دریغ مدار از جنازه حافظ                  که گرچه غرق گناه است می رود به بهشت

امروزه این منطقه یکی از جاذبه های مهم گردشگری شده است و بسیاری از مشتاقان شعر و افکار حافظ از ایران و اطراف جهان به این مکان کشیده می شوند. در تقویم ایران 20 مهر ماه به نام این شاعر عالیقدر نامگذاری شده است.

خرید کادو مناسبی

اگر بدنبال خرید کادو مناسبی برای این روز هستید, پیشنهاد ما به شما مشاهده محصولات فروشگاه صنایع دستی اصفهان است. خرید هدایای صنایع دستی ماندگاری بالایی داشته و علاوه بر جذابیت ظاهری باعث ترویج فرهنگ صلح دوست ایرانی خواهد شد. شما می توانید با سفارش هدایای تبلیغاتی سازمانی از تخفیف های ویژه فروشگاه نیز بهرمند شوید.خرید صنایع دستی و هدایای نفیس برای سازمان ها را بگونه ایی بهتر تجربه کنید.

  • نمایش : ۳۰۹
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی