نقره نما اصفهان و قیمت خرید ظروف شبه نقره

خرید ظروف شبه نقره،نقره نما،ملیله کاری،آبکاری نقره به قیمت ارزان و ارسال فوری به سراسر کشور


اپلیکیشن صنایع دستی

اپلیکیشن صنایع دستی

آلات موسیقی در ایران را بهتر بشناسیم

  • نویسنده: امید حسینی

آلات موسیقی برای نواختن نواهای متفاوت بکار می روند. انواع سازهای موسیقایی با توجه به نیاز صداهای محتلف ساخته شده است.بسیاری از هنرمندان آلات موسیقی جدیدی را به عرصه سازهای موجود افزوده اند. از جمله محبوب ترین آنها استاد محمد رضا شجریان می باشند.آلات موسیقایی جزء صنایع دستی بوده که با توجه به نوع آنها در کشورهای مختلف محبوبیت دارند.تاریخچه آلات موسیقی ایرانی به هزاران سال قبل بر می گردد و در گذر زمان هنرمندان فراوانی ساخت آنها را توسعه داده اند.قیمت آلات موسیقی نسبت به کیفیت آنها متفاوت بوده و عموم علاقه مندان می توانند از آنها بهره ببرند. امروزه خرید آلات موسیقی در تهران،اصفهان،شیراز،تبریز و سایر شهرهای کشورمان بسادگی امکان پذیر است.

تماس با واحد فروش: 09019277512

تنوع آلات موسیقیایی در ایران

آشنایی با آلات موسیقی در انتخاب بهتر آنها کمک شایانی خواهد نمود. بهتر است قبل از خرید هر تجهیزاتی از فروشگاه اینترنتی سازهای موسیقی، بهتر است نکات لازم را در نظر بگیرید.شما با مطالعه در اینترنت با معرفی انواع سازها و آلات موسیقی آشنا خواهید شد.آلات موسیقی پرطرفدار را شناخته و با طرز کار آلات موسیقی سنتی و مدرن آشنایی مختصری خواهید پیدا کرد.آلات موسیقی در اصفهان، تهران و سایر شهرها قیمت مشخصی دارند.

آلات موسیقی

باکس ست میناکاری گلدان 20 و بشقاب 25 سانتی

ست میناکاری گلدان و بشقاب

باکس ست ترمه و گلدان میناکاری

ست ترمه و گلدان میناکاری

ترمه و بشقاب میناکاری

باکس ترمه و بشقاب میناکاری

ست هدیه تبلیغاتی ترمه و بشقاب میناکاری

هدیه تبلیغاتی ترمه و بشقاب میناکاری

آلات موسیقی، مجموعه سازهایی هستند که در تمام جهان برای نواختن موسیقی با ملودی های مختلف استفاده می شوند. موسیقی، یکی از ابزارهایی است که برای تجلی و جلا دادن روح بسیار توصیه شده است. موسیقی ایرانی، قدمتی دیرینه و ارزشمند دارد. همه کشورهای جهان، بنا بر تاریخ و تمدن غنی و قدیمی خود از یک سبک موسیقی تبعیت می کنند. به طور نمونه، همه ما با موسیقی چین و ژاپن آشنایی داریم. همچنین موسیقی های غربی یا موسیقی بومی که در جشن ها و فستیوال های کشورهایی نظیر آمریکای جنوبی و آمریکای لاتین نواخته می شوند، همه و همه نمونه هایی از تغییرات موسیقی در طول تاریخ هستند.

اپلیکیشن صنایع دستی

در تمام نمونه های فوق، به کار بردن آلات موسیقی ضرورت دارد. در حقیقت، بدون لوازم موسیقی، هیچ صدایی نواخته نمی شود. تاریخچه ای که درباره وسایل و ابزار های نواختن موسیقی در طول تاریخ عنوان شده است نشان می دهد که اولین سازها با استفاده از استخوان حیوانات یا چوب درختان یا حتی نی ساخته می‌شده است. آنچه امروزه با نام سازهای گیتار، پیانو و فلوت، ساکسیفون یا ویولن و غیره می شناسیم، همگی در طول تاریخ از نظر ساختاری، تغییرات زیادی داشته اند. آلات موسیقی از نظر شکل ظاهری و نحوه استفاده یا نوع صدایی که تولید می کنند به دسته بندی های مختلفی تقسیم بندی می شوند. در دنیای موسیقی با واژه‌هایی نظیر “ساز” یا “ابزار موسیقی” بسیار برخورد می کنیم. هرکدام از نظر نحوه استفاده، منحصر به فرد هستند.

آلات موسیقی

تاریخچه آلات موسیقی

اگر شخصی در نواختن گیتار به مهارت برسد به منزله این نیست که می تواند ساز پیانو را به صورت حرفه ای بنوازد! نواختن پیانو، فوت و فن های خاص خود را دارد. برای سایر آلات موسیقی هم همین مسئله وجود دارد. با توجه به اهمیت موسیقی در دنیای امروزی، تصمیم داریم این مطلب را درباره  معرفی و دسته بندی آلات موسیقی صحبت کنیم و نیز درباره تاریخچه ابزارهای موسیقی در کشورهای مختلف مطالبی را ارائه دهیم.

تاریخچه پیدایش آلات موسیقی را می توان به زمانی نسبت داد که بشر اولیه در صدها هزار سال قبل به دنبال تولید صدا با وسایل مختلف بود. طبق مطالعات و تحقیقاتی که مورخان درباره پیدایش موسیقی انجام داده‌اند، نتایج نشان می‌دهد اولین استفاده از ابزارهای موسیقی، استفاده از طبل و نی برای تولید صدا بوده است. مردمان آن زمان با استفاده از درختان تو خالی و نی، صدا تولید می کردند. به تدریج بشر یاد گرفت با استفاده از این آلات موسیقی، صداهای گوش نواز تولید کند. به تدریج با استفاده از نی های باریک و ضخیم، صداهای تولید شده تغییر پیدا می کردند.

بشقاب میناکاری 30 سانتی با جعبه مخمل

بشقاب میناکاری با جعبه

تابلو میناکاری اصفهان طرح مشبک

تابلو میناکاری اصفهان

قاب سه بشقاب مینا کاری

تابلو سه بشقاب میناکاری

بشقاب قلمزنی شده

بشقاب قلمزنی با جعبه

طراحی و ساخت آلات موسیقی در طول زمان به تدریج تغییر پیدا کرد. یونانیان باستان اقوام دیگری بودند که در سرزمین های اروپایی در منطقه مدیترانه با استفاده از لوازم مختلف، ساز موسیقی ساختند. از دیدگاه دیگر، در سرزمین های شرق آسیا، جایی در کشورهای چین و ژاپن باز هم آلات و ابزارهای موسیقی جدیدی ساخته شدند و موسیقی به دستور پادشاهان در سرزمین های مختلف جزو هنرهای اصیل معرفی شد. پیدایش آلات موسیقی در سرزمین‌ های چین و ژاپن به حدود ۴۵۰۰ سال پیش باز می گردد.

پیج صنایع دستی ایرانی در شبکه های اجتماعی

آلات موسیقی در سرزمین آمریکای شمالی و آمریکای مرکزی بسیار متنوع تر از ابزارهای نواختن موسیقی در سرزمین های شرقی بود. مردمان و ملت های قاره آمریکا با استفاده از قسمت‌ های سخت بدن جانداران، آلات و ابزارهای موسیقی می ساختند. آنها با استفاده از شاخ گوزن یا عاج فیل، ابزارهایی تهیه می کردند که برای نواختن موسیقی به کار می رفت. موسیقی در ملت های بومی و اقوام مختلف، معنای متفاوتی دارد. برخی از قبایل بومی آمریکا عقیده دارند که با موسیقی می توان ارواح خبیثه را دور کرد و رضایت خدایان را جلب نمود!مطالعات و اکتشافات باستان شناسی در کنار مطالعات تاریخی نشان می‌دهند که آلات موسیقی، هزاران سال قبل از میلاد ساخته شده اند. اولین ابزارها همان نی و چنگ بوده‌اند که بشر آن زمان توانسته آنها را بسازد. اولین ساز موسیقی که با استخوان و عاج فیل ساخته شده است به شکل فلوت بوده که چیزی بیشتر از 43000 سال قدمت دارد.

انواع آلات موسیقی

ویولون- کمانچه- سنتور- پیانو- آکاردئون- ویلن- گیتار- دیوان -تنبور -فلوت -ویولون -آلتو -قوپوز –ترومپت- ترومبون- ساکسیفون- فلوت-فلوت –ریکوردر-قشمه-کر آنگله-کر (ساز)-کرنای-کلارینت-کورنت-نی-نی انبان-هورن-یدی-‌ بوغون- نی ترکمنی- ساز دهنی -سرنا- سوسافون- شمشال-شهنای-شیپور-فاگوت-توبا-توبای بایرویت-تویتوک-دودوک-دوزله (دونی)- زامپونیا-ابوا-باسون –پیکولو-تاریا- دف- دایره- تنبک- تیمبال- (تیمپانی)- طبل- دامارو- دمام- مثلث-مارکاس- سن- زنبورک- تومبا-ارگ-کلاوسن-کلاویکورد-چمبالو-هارپسیکورد-چلستا-آکوردئون-هارمونیکا-هارمونیون-گارمون-ویرجینال-ارگ برقی-ترمین-سینتی-سایزر-کیبورد-گیتار الکتریک-گیتار بیس-ترمین-گیتار بیس-سه تار الکتریک

انواع آلات موسیقی بر اساس نحوه استفاده و نوع صدایی که تولید می کنند طبقه بندی و دسته بندی می شوند. سازهای موسیقی، شکل های متفاوتی دارند. برخی از آنها دارای سیم یا به اصطلاح، “زه” هستند. نوازنده باید با استفاده از انگشتان دست بر روی این سیم ها ضربه بزند تا موسیقی متفاوتی تولید شود. برخی دیگر از آلات و سازهای موسیقی دارای صفحه کلید هستند. با فشردن هر کدام از کلیدها و دکمه ها، یک صدای یا “تُن” موسیقی تولید می شود.

آلات موسیقی

گلدان فیروزه کوبی مسی 16 سانتی متری

گلدان فیروزه کوبی

ست اداری خاتم کاری اصفهان

ست اداری خاتم کاری اصفهان

ست دوتایی گلدان 16 سانتی مس و پرداز

ست گلدان مس و پرداز

بشقاب میناکاری روی سفال ۲۵ سانتی با جعبه مخمل

بشقاب میناکاری روی سفال

  • سازهای زهی : یکی از متداول ترین آلات موسیقی، سازهایی هستند که بر اثر ضربه زدن به تار یا سیم، موسیقی تولید می کنند. سازهایی نظیر گیتار، ویولن، کمانچه و چنگ، نمونه ‌ای از سازهای زهی به شمار می‌ روند. صدایی که از این ابزارها و سازهای موسیقی تولید می شود، پیوسته و نفوذ کننده است؛ یا به اصطلاح، صدای آن تند و تیز شنیده می شود.
  • سازهای بادی : از دیگر آلات موسیقی، سازهایی هستند که با دمیدن در آن صدا تولید می شود. جنس این سازهای بادی معمولاً از چوب یا مواد دیگر است که به صورت تو خالی بوده و وقتی نوازنده داخل آن می دمد، صدا تولید می شود. این سازها دارای حفره هایی هستند که می توانند نحوه تولید صدا را تغییر دهند. متداول ترین ساز بادی، ترومپت و فلوت است.
  • سازهای کوبه ای : دسته سوم از آلات موسیقی، سازهای کوبه ای هستند. برای نواختن موسیقی با این سازها نوازنده با ایجاد ضربه های مختلف روی ساز، صدا تولید می کند. متداول ترین سازهای کوبه ای شامل تنبک، تمپو و دف هستند.
  • سازهای صفحه کلید دار : از دیگر آلات موسیقی که بسیار در موسیقی نسل جدید استفاده می شود، سازهایی هستند که دارای صفحه کلید بوده و به سبک های مختلف ساخته شده اند. پیانو، ارگ و آکاردئون، متداول ترین سازهای صفحه کلید دار هستند. صدایی که از ساز پیانو و آکاردئون تولید می شود برای موسیقی آرامش بخش با تن صدای ملایم و پیوسته بسیار شناخته شده است.

آلات موسیقی

خرید آلات موسیقی

اکنون که با تاریخچه آلات موسیقی و انواع آن آشنا شدید، اگر به یاد گرفتن موسیقی علاقه داشته باشید، حتماً به این فکر می کنید که یکی از انواع سازها را خریداری کنید و پس از دوره آموزشی بتوانید بنوازید. در این صورت باید نکات مهمی را که در خرید بهترین ساز موسیقی وجود دارد بدانید و رعایت کنید.وقتی می‌خواهید ساز موسیقی بخرید به این فکر کنید که از کدام یک از سازهای و آلات موسیقی بیشتر خوشتان می آید و می خواهید در چه سبک موسیقی کار کنید. به طور مثال، برخی افراد به نواختن پیانو علاقه دارند و برخی دیگر از صدای گیتار خوششان می آید؛ برخی دیگر عاشق نواختن ویولن هستند. برای این که بتوانید ساز موسیقی مناسب را خریداری کنید پیشنهاد می دهیم تعدادی از بهترین انواع موسیقی بی کلام را گوش دهید و سپس تصمیم بگیرید که کدام سبک موسیقی را می خواهید دنبال کنید.

نکته دیگری که در خرید آلات موسیقی به شما کمک می کند کمک گرفتن از اساتید و نوازندگان در حوزه های مختلف است. وقتی می خواهید یک ساز موسیقی بخرید، به برند تولیدکننده توجه داشته باشید. این که برای ساخت ساز موسیقی از چه مواد اولیه استفاده شده و ابزار موسیقی چه قدر با دوام است، بسیار اهمیت دارد. یکی دیگر از نکات مهم در خرید آلات موسیقی، توجه به طراحی ظاهری آن است. هر کدام از انواع سازهای موسیقی را که خریداری می کنید باید از نظر طراحی طبق اصول ارگونومیک ساخته شده باشد. به این ترتیب، تا زمانی که با آن کار می کنید، آسیبی به دست ها یا سیستم بدنی شما وارد نمی شود.

تندیس مشبک میناکاری شده اصفهان

تندیس مشبک میناکاری

تندیس گلدان میناکاری اصفهان طرح مهر و ماه

تندیس گلدان میناکاری

تندیس چوبی و میناکاری طرح معلم

تندیس میناکاری طرح معلم

تندیس میناکاری ساعت دار نقش جهان

تندیس میناکاری ساعت دار

قیمت آلات موسیقی

قیمت آلات موسیقی با توجه به پارامتر های مختلفی برآورد می گردد. وقتی می خواهید ساز پیانو بخرید حتماً از نظر کیفیت، ابعاد و اندازه های پیانو آن را بررسی کنید. ارتفاع پیانو باید با نحوه نشستن شما برای نواختن آن سازگار باشد. نکته مهم دیگر در خرید آلات موسیقی قیمت آنها است. سازهای موسیقی که از مواد اولیه با کیفیت ساخته شده اند، گران تر هستند. اگر “ساز” با کیفیت را بخرید، در طولانی مدت می توانید از آن استفاده کنید. برای اینکه از کیفیت و قیمت آن مطمئن شوید بهتر است از کسانی کمک بگیرید که قبلاً تجربه خرید ابزارها و سازهای موسیقی را داشته اند.خرید آلات موسیقی برای آموزشگاه های موسیقی با خرید سازهای موسیقی برای آموزش دیدن در خانه، متفاوت است. از اساتید این حوزه کمک بگیرید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.آلات موسیقی، مجموعه سازهایی هستند که در تمام جهان برای نواختن موسیقی با ملودی های مختلف استفاده می شوند. موسیقی، یکی از ابزارهایی است که برای تجلی و جلا دادن روح بسیار توصیه شده است. موسیقی ایرانی، قدمتی دیرینه و ارزشمند دارد. همه کشورهای جهان، بنا بر تاریخ و تمدن غنی و قدیمی خود از یک سبک موسیقی تبعیت می کنند.قیمت سازهای موسیقایی با توجه به کیفیت آنها دسته بندی می گردد.

 
  •  

  • نمایش : ۳۱۸
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    تجدید کد امنیتی